Slagstempels

Hier vindt u een groot assortiment slagstempels voor alle mogelijke doeleinden. Hoogwaardige gepersonaliseerde slagstempels van gehard staal – stabiel en duurzaam. Heeft u een individueel ontworpen slagstempel nodig met uw monogram, uw logo of een ander motief? Kies vervolgens het juiste formaat, upload het motief en bestel uwzelf ontworpen pons. Voor losse slagstempels in uw eigen formaat kunt u ons een e-mailverzoek sturen en wij sturen u zo spoedig mogelijk een offerte. Geef bij uw aanvraag ook aan voor welk materiaal u deze stempel(s) wilt gebruiken zodat wij individueel voor u de ideale stempel kunnen maken.

Wij vervaardigen deze stempels van bijzonder sterk gehard metaal. Dankzij het gebruikte harde metaal gaat de pons ook lang mee en is hij geschikt voor alle soorten oppervlakken – zelfs die die bijzonder hard zijn. Met onze metalen slagstempel kunt u cijfers, letters, een zegel of monogram, zelfs een klein logo stempelen in leer, diverse kunststoffen, metaal en hout. U kunt kiezen uit verschillende maten – afhankelijk van uw behoeften. Afhankelijk van de scherpte, diepte van het patroon en materiaal is de benodigde inspanning groter of kleiner.

Individuele ponsen voor uw behoeften

In onze webshop vindt u een heel assortiment aan verschillende ponsen in standaard maten. U kunt uw pons in deze formaten, maar ook in vele andere formaten bestellen en laten maken – precies zoals u ze nodig heeft. U kunt uw individuele postzegels met logo, zegel of andere motieven per e-mail aanvragen – wij geven u snel antwoord met een passende aanbieding. Wij maken alle stempels op maat. Stempels maken is een ambacht!

Slagstempel voor leer

Als u een logo, belettering, nummer of monogram wilt toevoegen aan uw zelfgemaakte lederwaren, dan is deze stempel/pons iets voor u. Leer kan in één keer worden gestanzd met een stempel met het bijbehorende stempelmotief. Met een pons kun je een tekst of afbeelding in het leer drukken. Dit kan een riem zijn, een label, een stuk leer voor een sieraad of elk ander soort lederwaren. Met een individuele leerstempel krijg je een mooi reliëf reliëf in je leer. Een andere mogelijkheid is om eerst de stempel op een stempelkussen te beïnkten met de juiste inkt (die je ook kunt krijgen in onze webshop onder accessoires) en vervolgens het motief in het leer te embossen. Zo krijg je een verdiepte print, die ook nog eens opvalt door zijn kleurcontrast.

Lees tip:  Welke boekverpakking past bij mij?

Heeft u vragen over onze stempels of heeft u de juiste niet gevonden? Neem dan gerust contact met ons op! We zijn bereikbaar via telefoon, chat en e-mail en vervullen (bijna) elke postzegelaanvraag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *