Verhoog je intelligentie met een Quest abonnement

De Quest is een boeiende weekblad, dat boordevol staat met interessante feitjes en weetjes op het gebied van wetenschap. Door het blad te lezen ontvang je meer informatie over wetenschappelijke onderzoeken, die anders weinig in het daglicht gesteld worden. Meer weten over een Quest abonnement? Lees dan verder.

 

Waarom kiezen voor de Quest?

De Quest brengt sinds 2004 maandelijks een tijdschrift uit. Het tijdschrift is vooral in trek bij mensen van jong tot oud. Het blad won in 2005 de AKO-prijs, wat niet zomaar een prijs is in de tijdschriftenwereld. De Quest heeft gemiddeld 150.000 abonnees, waarmee het tot de meest gelezen magazines van Nederland behoort.

 

De Quest is het juiste tijdschrift voor jou wanneer je geïnteresseerd bent in de resultaten van wetenschappelijke onderzoeken. Echter zijn de artikelen niet op een wetenschappelijke manier geschreven, waardoor je er makkelijk door heen leest. Het tijdschrift is daarom ook uitstekend geschikt voor jonge kinderen. Kortom, het hele gezin kan gezellig mee lezen.

 

In de Quest lees je de resultaten van onderzoeken, die interessant zijn, maar de grote media niet halen. Alle artikelen zijn op basis van wetenschappelijke bronnen geschreven, wat de betrouwbaarheid van het blad ten goede komt.

 

Een Quest proefabonnement afsluiten

Wanneer je niet helemaal zeker bent of de Quest een interessant tijdschrift voor jou is of wanneer je niet teveel geld wilt betalen, kun je voor een Quest proefabonnement kiezen. Het voordeel hiervan is dat je nergens aan vast zit en een lage prijs betaalt. Aan het einde van de periode kun je kiezen of je het abonnement wilt verlengen of niet. Meer weten over een Quest abonnement?
 

 

 

Post Author: ifonhof