Stimulerende boeken en strips

 

Vroeger had je van de Rode Oortjes stripboeken. Daar vond ik eigenlijk niet zoveel aan. Maar natuurlijk zijn er meer opties als je goed zoekt.

 

Kwam laatst uit bij een winkel met de naam De Paarse Keizerin. Lang verhaal kort, zij bieden allerlei soorten leuke stripboeken en normale boeken aan erotische literatuur. DPK zoals de winkel in het kort genoemd wordt heeft allerlei obscure stripboeken die je nergens kunt vinden. Ik voelde me werkelijk waar als een kind in een snoepwinkel. Enfin dit is de bezoekadres: depaarsekeizerin, sexshop. Wat ik echt een vondst vind, is het boek onbekende erotische werken van Rembrandt. Dit boek behandelt het minder bekende werk van de meest beroemde Nederlandse schilder. Ook een fantastisch boek dat we al hebben maar ik toch wil even uitlichten is het boek Erotische kunst van Marc Lagrange. Ook de bekende Nederlander Reinout Oerlemans heeft een echte Marc Lagrange in huis hangen. Dit boek gaat over het werk van deze helaas veel te vroeg overleden kunstenaar.

Ze hebben bij DPK overigens ook nog een sectie speciaal voor vrouwen, die vindt je hier: depaarsekeizerin, sexshop voor vrouwen. Daar vond ik ook hele toffe boeken. Ik heb o.a. besteld het boek sterrenogen. Het zijn 11 korte verhalen komend vanaf de hand van Eef Lanoye. Voor mij veel beter dan die 50 shades of grey dat de laatste jaren zoveel in de media komt. Een ander boek dat ik altijd al had willen lezen is Het seksuele leven van Catherine M. Het gaat over een Franse vrouw met een nogal extravagant seksleven, deze vrouw neemt het er echt van. Destijds toen het boek gelanceerd werd begin 21ste eeuw was dit een revelatie. Een belangrijk werk in de feministische en ook libertarische cultuur. Eigenlijk een must voor iedere volwassen Nederlandse vrouw. Vandaar dat ik hem besteld heb, ik heb nog wat in te halen zeg maar.

 

Post Author: ifonhof