Blaas leven in je boek

 

 

Zaterdag 11 februari 2017 vindt voor de vierde keer in rij het evenement Schrijf! plaats. Vanuit de Openbare Bibliotheek Amsterdam worden schrijvers uit Nederland en België aan de hand van verschillende workshops en lezingen geïnspireerd en geholpen bij het schrijven en uitbrengen van hun boek. Op het podium van Schrijf! 2017 staan onder andere bestsellerauteur Judith Koelemeijer, schrijver en spreker Marcel van Driel en literair agent Dorine Holman. All in-tickets voor Schrijf! 2017 kosten € 99,95. Tot 1 november a.s. is er een Early Bird tarief en kost een kaartje € 84,95. Voor meer informatie, kijk op www.schrijf2017.nl.

 

Programma met topsprekers bij Schrijf! 2017

Nederland kent, naar verluid, circa een miljoen actieve schrijvers. En zelfs een veelvoud hiervan droomt ervan ooit een boek te schrijven. Veel van deze schrijvers lopen vast bij het schrijven van hun boek. Tijdens Schrijf! 2017 kunnen de deelnemers praktische workshops en lezingen volgen om daarmee een boost te geven aan hun schrijfambities. Tevens is er een schrijfmarkt en is Schrijf! 2017 de uitgelezen mogelijkheid om schrijfprofessionals en medeschrijvers te ontmoeten. Op het podium van Schrijf! 2017 staan onder andere Judith Koelemeijer, Marcel van Driel, Gaston Dorren, Karen van Hout, Marleen Bekker en Dorine Holman. Kijk voor het hele programma op www.boekschrijven.nl/programmaschrijf2017.

 

Ontmoeten staat centraal bij Schrijf!

Schrijf! 2017 is een initiatief van Boekschrijven.nl en BoekenGilde. “Er is dit jaar gekozen voor een intieme setting met slechts 250 plaatsen”, aldus Peter Hendriks van BoekenGilde. “Op deze wijze willen de schrijvers en sprekers dichter bij elkaar brengen. We zijn daarom des te blijer met de locatie van Schrijf! 2017, Openbare Bibliotheek Amsterdam, dat deze intieme sfeer toestaat. Ook zijn we blij met de selectie van sprekers. Stuk voor stuk toppers uit de schrijf- en uitgeefwereld.”

Schrijf! 2017
Zaterdag 11 februari 2017
9:00 uur – 17:00 uur
Openbare Bibliotheek Amsterdam
Toegang € 99,95
www.schrijf2017.nl

 

Over Boekschrijven.nl en BoekenGilde

Boekschrijven.nl is een community met als doel schrijvers te helpen bij het schrijven van hun boek. Binnen de community vinden schrijvers gratis blogs, trainingen en cursussen rondom het schrijven van boeken. Bij BoekenGilde kunnen schrijvers terecht voor begeleiding bij het uitgeven in eigen beheer. Van tekstredactie tot vormgeving en van het verzorgen van het drukwerk tot het vermarkten van het boek. Het doel: een boek maken waar de schrijver trots op is. Meer informatie is te vinden op www.boekengilde.nl en www.boekschrijven.nl.

Post Author: ifonhof